Selectează o Pagină

Rochii de mireasa Ploiesti la comanda create special pe gustul mireselor gata sa raspunda celor mai pretentioase solicitari.

Eleganta, Stil si Rafinament

„Nunta este un moment liniştit, marcat de romantism in care organizatorii de nunţi sunt cheia Pentru viitorii miri emoţionati este obligatoriu ca echipa aleasa să le împărtăşească visul şi să îl transforme în realitate. Decorul de nunta joaca un rol important pentru viitorul cuplu,oraganizatorul avand obligatia de a se ocupa de locaţie, catering, invitaţii, muzică, aranjamente florale şi alte detalii mici, importante pentru tabloul final. „

Echipa „Wedding Planner” vă propune suplimentar serviciului de gheata carbonica nunta ploiesti sau fum greu nunta ploiesti, pentru un eveniment de vis serviciul rochii de mireasa ploiesti.

rochii de mireasa ploiesti

rochii de mireasa ploiesti

Cauti o rochie de mireasa gata sa raspunda celor mai pretentioase dorinte? In situatia in care doresti ceva unic, conceput special pentru tine, intr-o abordare profesionista, care sa respecte atat tendintele, cat si dorintele miresei, dar si cele cateva reguli privind alegerea corecta a unei rochii de mireasa, echipa Wedding Planner este solutia :

  • Noi realizam rochii de mireasa la cel mai bun pret cu livrare la domiciliu in Ploiesti, Bucuresti,Campina, Brasov, Targoviste,Drobeta-Turnu Severin si nu numai…
  • Un profesionist se va ocupa de tine non-stop pentru ca in cel mai scurt timp sa ai rochia mult dorita.
  • Design, probe, retus inclus in pretul rochiei de mireasa…totul la un pret atragator

Pentru programari, consultanta online privind rochiile de mireasa sau cereri de oferta va rugam sa ne contactati :

  0760.029.988 sau 0755.070.956

Nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru o alegere corecta !

86 articol(e) « 1 de 3 »