Selectează o Pagină

Restaurante nunti Ploiesti

Restaurante nunti Ploiesti, oferta restaurante pentru nunta Ploiesti, locatie de nunta in Ploiesti, lista restaurante Ploiesti nunta.

Un articol despre restaurante nunti Ploiesti si modul in carea cestea iti ofera serviciile ! Alegerea restaurantului pentru nunta reprezinta un pas important in organizarea evenimentului dumneavoastra. In functie de data nuntii puteti opta pentru un restaurant de nunta in Ploiesti sau unul aflat in afara orasului la maxim 20 de minute de mers cu masina unde veti putea realiza un eveniment la cort. Fiecare dintre situatiile propuse are particularitatiile sale fiind ideale pentru organizarea unui eveniment.

Nunta este un moment important din viata noastra si ca atare trebuie tratat cu o foarte mare atentie intrucat dorim sa ramana o amintire placuta in viata nostra si a invitatilor nostrii.

Pentru dumneavoastra am identificat restaurante de nunta din Ploiesti si din afara Ploiestiului  care se regasesc in propunerile noastre amintite anterior.

Restaurant nunta Regina Noptii Cartier Albert Ploiesti

restaurante nunti ploiesti

restaurante nunti ploiesti

Restaurantul Regina Noptii din cartierul Albert al Ploiestiului este o locatie perfecta pentru organizarea unui eveniment precum nunta. Acesta dispune de doua saloane, Elegance si Belvedere, precum si camere in regim hotelier pentru miri si invitatii lor. Aici se mai pot organiza si alte petreceri, zile onomastice, aniversare, petreceri de banchet sau botezuri.
Restaurantul este o locatie perfecta si pentru servirea mesei, servirea fiind ireprosabila.

Restaurant nunta Casa Augsburg – nunta la cort in afara Ploiestiului

Casa Augsburg este locatia perfecta pentru o nunta la cort ! Cu siguranta vei avea o nunta stilata si intima. Servirea este ireprosabila, mancare exceptionala, locatia dispune si de camere rezervate in regim hotelier mirilor si invitatilor sai, precum si piscina unde te poti relaxa inainte si dupa eveniment.

Suntem prezenti si pe facebook.com, pentru servicii de aranjamente nunti Ploiesti !

Ioana Design Events ofera servicii de consultanta gratuita pentru alegearea salonului de eveniment, decoratiunile si aranjamentele florale, formatia de nunta si rochia de mireasa.

Facebook