Selectează o Pagină

Pachete nunta

Oferte aranjamente nunti adresate mirilor din Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sinaia, Busteni si Drobeta-Turnu Severin. Alege acum un pachet personalizat care sa cuprinda exact serviciile de care ai nevoi pentru ca evenimentul tau perfect !

Eleganta, Stil si Rafinament

„Nunta este un moment liniştit, marcat de romantism in care organizatorii de nunţi sunt cheia Pentru viitorii miri emoţionati este obligatoriu ca echipa aleasa să le împărtăşească visul şi să îl transforme în realitate. Decorul de nunta joaca un rol important pentru viitorul cuplu,oraganizatorul avand obligatia de a se ocupa de locaţie, catering, invitaţii, muzică, aranjamente florale şi alte detalii mici, importante pentru tabloul final. „

Echipa „Ioana Design Events” vă propune suplimentar serviciului de gheata carbonica nunta ploiesti sau fum greu nunta ploiesti, pentru un eveniment de vis serviciul rochii de mireasa ploiesti.

oferte aranjamente nunti

oferte aranjamente nunti

Ziua nuntii este una dintre cele mai frumoase momente din viata ta, de aceea este important ca alatauri de tine sa ai pe cineva care sa te inteleaga si sa-ti transpuna in realitate visele tale !

Oferte aranjamente nunti propuse de Ioana Design Evetns !

Vizitati-ne pe aranjamente florale nunti !

Confirmări/Notificări

  1. Decoratiuni nunti Ploiesti  - […] Oferte […]

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Facebook