Selectează o Pagină

Suna acum pentru decoratiuni nunti Ploiesti ieftine,vezi poze decoratiuni nunti in site, decoratiuni nunta Ploiesti, servicii de calitate la preturi mici, pachete decor salon nunta si decor restaurant cu huse din brocard.
Nunta este cel mai frumos moment din viata unei persoane, este ziua in care se materializeaza toate dorintele, mirii fiind uniti in fata lui Dumnezeu prin Taina Sfantei Cununii, motiv pentru care Ioana Design Events, firma decoratiuni nunti Ploiesti, va sfatuieste sa acordati atentie deosebita atunci cand vorbiti despre restaurantul de nunta si bineinteles despre aranjamentele florale pentru nunta.

decoratiuni nunti ploiesti

decoratiuni nunti ploiesti

Oferte decoratiuni nunti Ploiesti

Atunci cand vorbim despre decorul restaurantului de nunta trebuie sa alegem o firma de decoratiuni nunti care are pe langa  preturi mici, oferta servicii de calitate. Sfatul unei agentii de nunti cu experienta este sa consultati cat mai multe oferte si sa cunoasteti in permanenta ce servicii veti primi din partea firmei organizatoare de evenimente.

In materie de aranjamente nunti Ploiesti, decoratiuni si accesorii, Ioana Design Events ofera huse scaune nunta si botez din material brocard sau crepsaten, fete de masa ivoire brocard si tafta mov, ciocolatiu, foto corner pentru foto marturii, vaze, sfesnice, stalpisori din fier forjat, covor rosu pentru decorul de biserica si intrare in restaurant, sevalet pentru lista invitatiilor, carduri de bani, place carduri, marturii si invitatii de nunta si botez, fum greu si gheata carbonica

Un alt element important este masa de preziu pe care o vom decora cu diferite tipuri de materiale, falduri din voal jorjet, tull cristal, lumini arhitecturale, iar un element definitoriu al serviciilor noastre este evenataiul din spatele mesei de prezidiu.

In cazul in care sunteti interesati de serviciile nostre precum si de pretul pachetelor de decoratiuni si aranjamente nunti ne puteti consulta pagina de oferte aranjamente nunti sau contacta telefonic pentru a programa o intalnire la numerele de telefon :

0755.070.956 sau 0760.029.988

Vino cu noi pe facebook :

http://facebook.com/aranjamentefloraleploiesti
http://facebook.com/ioanadesignevents

Alege Ioana design Events, firma decoratiuni nunti Ploiesti !