Selectează o Pagină

Cum alegem culoarea pentru nunta ?

Este foarte simplu !Multe persoane apeleaza la un wedding planner, ceea ce nu-i foarte rau, insa daca vrei sa mai primesti un sfat este bine sa citesti acest articol in totalitate… la final vei fi impresionata !

Ce-i drept, cel mai bine este sa te gandesti la locatie, sa stabilesti care sunt nuatele predominante din salonul restaurantului de nunta, intrucat nu toate nuatele se pot combina.

decora masa prezidu

decora masa prezidu

Daca va ganditi sa faceti o nunta pe malul marii, veti folosi albastrul, daca optati pentru o nunta traditionala culorile potrivite sunt cele in ton de maro si verde inchis.Dar, daca folisiti o locatie traditionala fara alte elemente impresionante, va recomadam sa folositi aranjamente chiar si de lux, impactul va fi unul stralucitor… succesul fiind garantat.

decor masa prezidiu

decor masa prezidiu

In 2015, noi propunem orice tip de culoare la husele scaunelor pentru nunti, insa asezata discret, din material tafta sau pompos, din material organza.

Bineinteles daca aveti o husa incarcata, puteti renunta la funde … vor fi la fel de elegante si nu trebuie sa va para rau. In aceasta situatie culoarea se poate regasi pe masa, in marturii, alegand napronul mesei sau chiar si in aranjamentele florale.

Culoare puteti folosi si la decorul mesei de prezidiu, ea poate fi discreta fiind folosita pe marginea mesei in combinatie cu tull cristall alb. In spatele mesei de prezidiu puteti folosi un drapaj profesional de tip evantai sau drept pe care se poate regasi o pata de nunta. Daca optati pentru drapaj, excludeti folosirea instalatiilor de lumini, ele nu se mai poarta … le puteti inlocui cu lumini arhitecturale.

Despre aranjamentele florale pentru nunti vom vorbi intr-un  articol viitor in detaliu !

Pana atunci va recomandam si rochii de mireasa precum si  fum greu pentru nunta, profesional obtinut din gheata carbonica.