Selectează o Pagină

Eleganta, Rafinament si Stil.

„Orice eveniment frumos din viata noastră are o semnificatie profundă pentru fiecare dintre noi si de

aceea ne dorim ca aceste zile minunate să se petreacă frumos si să ne rămână în amintiri pentru întreaga viată.”

Galerie decoratiuni nunta tematica „toamna” si aranjamente nunta Mija Parc :

 

42 articol(e) « 1 de 2 »

Complexul Mija Parc reprezinta alegerea potrivita pentru diversele evenimente ce ne marcheaza viata personala si profesionala fiind dotat cu sala de conferinte, sala de banchete, restaurant si bar cu specific romanesc si international, piscina interioara si exterioara.

Mija Parc este gazda ideala pentru diverse mese festive, receptie, cocktail-uri, aniversari, nunti, petreceri de Craciun si Revelion, cat si pentru intalniri de afaceri, conferinte, petreceri in aer liber.

aranjamente nunti mija parc

aranjamente nunti mija parc

Amplasat la jumatatea drumului intre orasele Ploiesti si Targoviste, in judetul Dambovita, in zona dealurilor impadurite ce preced Muntii Carpati, la 80 km de Bucuresti si 100 km de Brasov, complexul are o suprafata intinsa de 94 ha ale Parcului Industrial, iar Complexul Mija Parc este rezultatul unei investitii majore in constructiile architectural concepute si executate in atmosfera anilor ’30.

Ramaneti la curent cu ofertele noastre ! Vizitati-ne pe pagina noastra de facebook dedicata decoratiunilor si aranjamente nunti Ploiesti,iar daca sunteti interesati de fum greu nunta puteti vizita pagina noastra de vanzare gheata carbonica Ploiesti.

SUNA ACUM ! Aplicam reduceri mirilor care aleg aranjamente nunti Mija Parc